25 юни, 2011

Elevation 2011: a.k.a. Евакуейшън или Излагейшън, уви!

Loop Elevation 2011 премина под знака на българския начин на организация. И FAIL-на, за съжаление.



Желанието беше на макс, рекламата беше супер: Jamiroquai ни се усмихваше дяволито от билбордовете и ни приканваше да си закупим билети и за двата дни. Успя да примами доста хора, за да го видят за първи път в България. Но не дойде. Да е жив и здрав, случват такива неща, важното е човекът да е добре...
Ок, ама хората почнаха много да хейтват, все пак той беше headline на първия ден и общо взето другите банди не бяха много големи фаворити. Или поне не бяха оценени от публиката (аз лично настръхнах от изпълнението на Hurts, Parov Stelar ги гледах скоро в Sofia Live Club и останах очарована, както и сега, нищо че вокалистката беше друга, а Morcheeba бяха перфектни както винаги).

Може би ако времето не беше решило тотално да прецака всичко, хората щяха да останат доволни като цяло и липсата на Jamira да не се усети чак толкова много. Но неведението, в което бяха изпаднали хората през цялата събота ще се елевейтва ли или няма да се елевейтва, подразни доста. 15:40 ч. и още няма инфо.

Сега остава организаторите да се стегнат и да покажат професионализъм. В противен случай рискуват да не успеят да пласират нито един друг фестивал повече. Айде, стискаме палци! :-)

Няма коментари:

Публикуване на коментар