29 август, 2012

Бургер истерия

Реших да проверя заведението, за което в рамките на една седмица прочетох статия в Капитал, препоръча ми го приятел, качва се скорострелно в Trip Advisor, и има над 40 tips във foursquare. Или с една дума - hype.

Boom! Burgers работи с foursquare specials. Ако си му "кмет", получаваш 10% намаление. А ако се check-in-еш за пръв път, получаваш сладоледов шейк безплатно.


Ресторантът предлага класически американски бургери, като The Cheeseburger (9.90 лв) е всеобщ фаворит. Вегетарианците могат да тестват бургера с козе сирене (също 9.90 лв, на снимката), който със сигурност ще ви нахрани. Най-добре идете с приятели и си поръчайте от всички видове гарнитури и си ги разделете. Картофките (2.90 лв) са нарязани на момента, а лучените кръгчета ми напомнят за пъбовете в Лондон.

Всеобщото мнение е, че храната е доста добра и вкусна, но е скъпо. Ако искате да хапнете бургер с гарнитура, шейк и десерт, пригответе се да оставите около 20 лв (което е нормално за повечето заведения като MOTTO, Happy и т.н.). Порциите със стек достигат до тази сума, така че горният вариант е най-евтиният. Интериорът е решен от Funkt, които винаги правят страхотна обстановка, но стилът им вече е лесно разпознаваем. 

Беше ми изключително вкусно и приятно да опитам от бургерите, гарнитурите и шейковете. Но за мен Boom! в името е дошло от това, което се случва в червата ти след като хапнеш там. Обръщам внимание: не е за хора с проблеми със стомаха indeed.

Няма коментари:

Публикуване на коментар